PRESTWICK DRIVE RESIDENCE / LA JOLLA, CA

E13 Closed.png

With an emphasis on privacy and staying true to the aesthetic of the surrounding neighborhood, this home is single-story from the street and steps down the hillside at the back. Designed to showcase art and nature, the project's use of expansive glazing incorporates curated ocean views into the collection. Minimalist form and materials including concrete, basalt, Shou Sugi Ban wood, and steel convey a sense of permanence. Generous overhangs and panoramic glazed doors take advantage of the climate and blur the definition between indoor and outdoor. 

 

EXTERIOR ENTRY
EXTERIOR ENTRY
press to zoom
INTERIOR ENTRY
INTERIOR ENTRY
press to zoom
EXTERIOR POOL
EXTERIOR POOL
press to zoom
INTERIOR GREAT ROOM DOORS CLOSED
INTERIOR GREAT ROOM DOORS CLOSED
press to zoom
INTERIOR GREAT ROOM DOORS OPEN
INTERIOR GREAT ROOM DOORS OPEN
press to zoom
INTERIOR DINING ROOM
INTERIOR DINING ROOM
press to zoom
INTERIOR OFFICE
INTERIOR OFFICE
press to zoom
INTERIOR MASTER BEDROOM
INTERIOR MASTER BEDROOM
press to zoom
INTERIOR MEDIA ROOM
INTERIOR MEDIA ROOM
press to zoom